Her er vår Påskemeny!
Her er vår Påskemeny!
Med dette ønsker vi å invitere alle i Otta og Raphamn området til vår restaurant for både lunsj og middag!
2-retters lunsj 325 NOK
1-retts lunsj 225 NOK
3-retters middag 445 NOK
2-retters middag 345 NOK
1-retts middag 245 NOK
Overnattende gjester får rabatt!
Lunsj tid 12.00-15.00
Middags tid 19.00-21.00
Her er menyen:
SØNDAG 25. MARS 2018
LUNSJ
FINNBIFF MED BACON, GEITOST, SOPP OG EINEBÆR
LUN EPLEKAKE MED VANILJEIS OG KREM
MIDDAG
KYLLINGSALAT
KOKT TORSKEFILET I SMELTET SMØR, GULRØTTER, BLOMKÅL OG POTETER
KARAMELLPUDDING MED KARAMELLSAUS OG KREM
MANDAG 26. MARS 2018
LUNSJ
RØMMEGRØT OG SPEKEMAT
VANILJEIS MED LUN SKOGSBÆR OG KREM
MIDDAG
AVOKADO OG REKESALAT
ØRRETFILET MED RØMMESAUS, AGURKSALAT, GULERØTTER OG POTETER
CREME BRULEE
TIRSDAG 27. MARS 2018
LUNSJ
ERTESUPPE MED SVINEKNOKE
KARAMELLPUDDING MED KARAMELLSAUS OG KREM
MIDDAG
SOPPSUPPE
HONNING-SOYA GLASERT LAKS MED RIS OG GRØNNSAKER
PANNEKAKE MED KARAMELL OG PISKET KREM
ONSDAG 28. MARS 2018
LUNSJ
FINNBIFF MED BACON, GEITOST, SOPP OG EINEBÆR
LUN EPLEKAKE MED VANILJEIS OG KREM
MIDDAG
BIFF CARPACCUO MED AGURUGULA TORSK MED BACON, POTETER OG GULERØTTER
TORSK MED BACON, POTETER OG GULERØTTER
ISKREM MED SJOKOLADESAUS OG BÆR
TORSDAG 29. MARS 2018
LUNSJ
RØMMEGRØT OG SPEKEMAT
SJOKOLADEPUDDING MED KARAMELLSAUS OG KREM
MIDDAG
AVOKADO OG REKESALAT
KYLLINGFILET PÅ SPINAT BED MED RIS OG BRIESAUS
CREME BRULEE
FREDAG 30. MARS 2018
LUNSJ
ERTESUPPE MED SVINEKNOKE
VANILJEIS MED LUN SKOGSBÆR OG KREM
MIDDAG
POTETSALAT MED GRAVLAKS
LAMMESTEK MED SELLERI RØTTER
KARAMELLPUDDING MED KARAMELLSAUS OG KREM
LØRDAG 31. MARS 2018
LUNSJ
FINNBIFF MED BACON, GEITOST, SOPP OG EINEBÆR
CREME BRULEE
MIDDAG
BUFFET!
SØNDAG 1. APRIL 2018
LUNSJ
RØMMEGRØT OG SPEKEMAT
LUN EPLEKAKE MED VANILJEIS OG KREM
MIDDAG
RØKT LAKS OG SITRON RISOTTO
KLASSISK OKSESTEK
PANNA COTTA
Vi setter stor pris på forhånds bestilling:
+47 61 23 39 00 eller post@rondeslottethotell.no eller facebook message.
Med Vennlig Hilsen,
Administrasjonen Rondeslottet Høyfjellshotell